Известие

Collapse
No announcement yet.

мека връзка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от delphi Покажи съобщение
    колеги от каде мога да си намерия меката връзка за моята 147 1.6 120HP, вразката ми е леко сплескана на всякаде където тарсих ми казват, че нямат.
    Отиваш в ем - комплект и ти слагат срещу 70 лева.
    Моята е от там, вече 3 години и няма ядове, е цената
    сигурно вече е нагоре, ама колко да е нагоре
    156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
    TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG

Comment

И аз тия дни си я смених, взех моята от някакви "Вито" склада в Костинброд. Уж била много здрава...Ще я видим Много тънко минах 50лв Но уж с връзки (Майстора ми е мн печен ). Сега колата вече не "пърди" като запаля...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        И аз тия дни си я смених, взех моята от някакви "Вито" склада в Костинброд. Уж била много здрава...Ще я видим Много тънко минах 50лв Но уж с връзки (Майстора ми е мн печен ). Сега колата вече не "пърди" като запаля...
        Колега аз все още несъм я сменил, закърпих полужението с малко парче ламарина точно върху мястото от където изпуска и с една скоба го стегнах през цялата мека връзка, няма място на което да несъм звънял и отговора беше един и същ "нямаме сплескана мека връзка". Ако можеш помогни, дай някакви кординати на мястото от където си вле твоята.
        Благодаря ти предварително.

sigpicAlfa Romeo 147 1.6 Тwin Spark 120 HP

Comment

Първоначално публикувано от delphi Покажи съобщение
          Колега аз все още несъм я сменил, закърпих полужението с малко парче ламарина точно върху мястото от където изпуска и с една скоба го стегнах през цялата мека връзка, няма място на което да несъм звънял и отговора беше един и същ "нямаме сплескана мека връзка". Ако можеш помогни, дай някакви кординати на мястото от където си вле твоята.
          Благодаря ти предварително.
          Що се не обадиш по телефона тук, тук и тук
          От питане няма да те заболи
          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
            Що се не обадиш по телефона тук, тук и тук
            От питане няма да те заболи
            Ще се обадя колега. (Косер нямат - едно от първите места в които съм се обаждал и никога неса имали)
            Благодаря

Comment

На първото и второто място ако има избор, питай за тези
              Успех,
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Колега Делфи моята също не беше сплескана, но момчето (майстора) ми я направи сплескана и накрая като ги сложи една до друга беше 1:1 с оригинала...Та купи си нормална, и ако майстора е кадърен ще я направи такава
                Мога да ти дам координати за София, при човека, който ми я направи на мен...Пиши ЛС, ако ще идваш до София
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Ето как стана при мен (снимков материал) :

FIAT Coupe 16VT

Comment

Колега Делфи моята също не беше сплескана, но момчето (майстора) ми я направи сплескана и накрая като ги сложи една до друга беше 1:1 с оригинала...Та купи си нормална, и ако майстора е кадърен ще я направи такава
                    Мога да ти дам координати за София, при човека, който ми я направи на мен...Пиши ЛС, ако ще идваш до София
                    това което виждам от снимките мога да кажа, че със сигурност не е 1:1 с оригиналната, това което се е получило при теб могат да го направят абсолютно на всякаде, мен ме интересуваше дали може да се намери като оригиналната мека вразка, която на нашите Alfi е изцяло сплескана (изработена е със елипсовидно тяло, прешлените са елипса) но разбрах че такава в БГ няма да намеря, благодаря ти всепак за отзивчивостта.

Last edited by delphi; d.m.y г., 16:09.

Comment

Хмм тогава значи, явно моята "стара" е била сменяна и не е била оригинална...
                      Понеже съм бос в тази област, все пак да попитам какво значение има дали е сплескана или такава като моята в момента...Смисъл нещо влияе ли реално на вървенето на колата??

FIAT Coupe 16VT

Comment

Хмм тогава значи, явно моята "стара" е била сменяна и не е била оригинална...
                        Понеже съм бос в тази област, все пак да попитам какво значение има дали е сплескана или такава като моята в момента...Смисъл нещо влияе ли реално на вървенето на колата??
                        не влияе на каквото и да е, опасявам се, че чисто цилиндричната ще почне да трие в картера, но щом твоята е сменяна и преди това и не си имал проблеми значи няма за какво да се притесняваш и все пак аз до последно ще търся като оригиналната дори и някаде от вън
                        Last edited by delphi; d.m.y г., 18:29.

Comment

Working...
                        X